Klankschaalmassage


 

Om jou goed te kunnen helpen zal ik eerst een intakegesprek houden, waarbij we samen jouw
 situatie en probleem ik kaart brengen. Aan de hand van deze informatie kan ik bepalen hoe ik jouw probleem gericht kan aanpakken.

Een klankschaalmassage is niet op het lichaam gericht, zoals een normale massage, maar op de geest. De geest wordt gemasseerd met zuivere klanken. Met deze techniek kunnen zowel psychische als lichamelijke problemen worden behandeld. Lichaam en geest zijn namelijk verbonden.

Voor de klankschaalmassage kun je gewoon je kleding aan laten. De klankschalen worden op je lichaam gezet en vervolgens zal ik ze bespelen. Dit zorgt ervoor dat de trillingen goed door je lichaam gaan, wat een heerlijk ontspannend gevoel geeft

Tijdens een klankschaalmassage ga ik met de klankschalen het lichaam langs en masseer ik geheel het lichaam. De plekken in het lichaam die in disbalans zijn komen naar het oppervlak doordat de schalen een verandering in vibratie laten horen. Deze plekken geef ik extra aandacht, zodat stress, spanning of ziekte losgetrild kunnen worden. Dit is ook het geval bij emotionele blokkades. 

Een aantal reacties van deelnemers die een klankschaalmassage hebben ondergaan:

''zeer ontspannen, ik was even helemaal weg en het voelde heerlijk''.

'' Ik begon mijn week goed na een klankschaalmassage, het effect is duidelijk merkbaar''. 

Een klankschaalmassage boeken
 
Voor het boeken van een klankschaalmassage kun je een email sturen naar MaindrianvanBerge@gmail.com. De vaste Locaties waar ik klankmassages geef is in Yogastudio Loft en Sacha in Hoorn. Het is ook mogelijk om elders een massage te boeken, hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden i.v.m. reistijd. De kosten voor een klankschaalmassage zijn €50,- voor een uur.