Lees meer over mij:


Over mezelf

Mijn naam is Maindrian Lucano Marcello van Berge. De naam Maindrian betekend ‘brenger van Geluk’. 
 Ik ben specialist in het geven van o.a. Muay Thai en yoga meditatie les. Ook werk ik professioneel als soundhealer; zowel individueel als in groepsverband. 
 Ik ben afgestudeerd als juridische medewerker en maatschappelijk werker, met de specialisatie in het jongerenwerk. Ik geef o.a. muziekles , skateboard workshops, kinderyoga en psychofysieke trainingen (rots & water). 
 Tot slot leer ik didgeridoo aan mensen die te kampen hebben met burn-out , snurken of apneu patiënten zijn die op een alternatieve wijze iets willen doen aan hun slaapproblemen en stressklachten. 
Verschillende stromingen en tradities naast elkaar

De lessen en healingen die ik geef zijn nauw verbonden met het sjamanisme en de oosterse wijsheid. Ik beoefen Martial Arts op wedstrijd niveau sinds ik klein ben. Ik heb veel wedstrijden gewonnen met judo en kickboksen. Mijn ervaring deel ik op een holistische manier ( lichaam, mentaal, geest) door het geven van trainingen om volwassenen en jongeren in hun kracht te zetten. 
 Ook in het bedrijfsleven verzorg ik workshops ter bevordering van de samenwerking op een creatieve manier middels djembé lessen en non-verbale communicatie.